Dronken en agressieve Kit 'Jon Snow' Harington bouwt een iets te zwaar feestje en wordt buitengesmeten

Kit Harington is vrijdagavond buitengesmeten in een bar in New York. De 'Game of Thrones'-acteur was ladderzat en gedroeg zich agressief tijdens een spelletje pool. Dat blijkt uit beelden van de showbizzsite TMZ.

We kennen Jon Snow in Game of Thrones als de dappere strijder die een gevecht nooit uit de weg gaat. Acteur Kit Harington daarentegen is meestal veel rustiger en haalt vooral het nieuws met zijn nakende trouw met collega Rose Leslie.

Vrijdagavond gedroeg hij zich echter heel wat agressiever. Het was deze keer geen strijd voor de Iron Throne van Westeros, maar een spelletje pool in een bar in New York die ervoor zorgde dat Kit Harington bijna begon te vechten.

Buitengesmeten

Volgens de website TMZ sloeg de acteur op de pooltafel, pakte hij keus af van mensen en begon hij in hun gezicht te zitten. Getuigen zeggen dat hij eerst vrijwillig vertrok toen dat gevraagd werd, maar kort daarna terugkeerde in de bar.

Op dat moment zou Kit Harington door de buitenwippers buitengesmeten zijn. Wat de acteur in New York doet is niet bekend. De opnames voor het laatste seizoen van Game of Thrones zijn momenteel bezig, al moeten we wel wachten tot 2019 voor het zal worden uitgezonden.

Check hier de beelden van de zatte Kit Harington

 

Lees meer