Eindelijk weten we het: dit is er met Guido Van den Bossche uit 'Familie' gebeurd

De kogel is door de kerk: Guido Van den Bossche is wel degelijk dood. Vanavond kwam het tot een spannende confrontatie tussen begrafenisondernemer De Gendt en Peter en Amélie. 

Begrafenisondernemer De Gendt bekende dat Véronique en haar ex Herwig Verleyen hem destijds een grote som geld hebben geboden om het lijk van Guido Van den Bossche te cremeren en dus niet te begraven. En dat allemaal achter de rug van de familie. De begrafenis moest dus doorgaan … alsof Guido in de kist lag! Een sluwe bocht van de Familie-scenaristen! En iedereen maar denken dat ze onbewust een fout gemaakt hadden.

Nieuwe vraagtekens

Met deze verklaring van De Gendt weten we alvast een antwoord op de vraag of Guido Van den Bossche leeft of niet. Maar waarom kocht Véronique in hemelsnaam De Gendt om om haar vader te laten cremeren? Waarom moest zijn lichaam verdwijnen? Had Véronique misschien iets met de moord te maken? Wij wachten alvast met klappertanden af.

Blij weerzien

Voor deze spannende midseizoensfinale stond acteur Karel Deruwe, die Guido Van den Bossche vertolkt, na 18 jaar opnieuw op de set van Familie. En of hem dat beviel. “Het is precies weer thuiskomen. Het weerzien met Jef De Smedt was fantastisch, precies van gisteren geleden”, zegt Deruwe.

Lees meer