Dit personage verdwijnt onverwacht uit 'Familie' en daarmee verliezen we heel wat sappige scènes

'Familie' verliest weer één van zijn geliefde personages: Viv, de oorzaak van een liefdesdriehoek en heel wat intrigerende verhaallijnen, wordt uit de soap geschreven. De rol was sowieso tijdelijk bedoeld, maar Viv ging veel langer mee dan verhoopt, en de kijkers hielden van actrice Ini Massez. Maar nu is Vivsverhaal dus uitverteld. 

De vriendin van Linda in Familie, zo leerde Vlaanderen Ini Massez kennen. De actrice zorgde voor een storm in het huwelijk van Jan en Linda, en uiteindelijk zette ze zo zelfs de scheiding in gang van het koppel.

Liefde voor Benny

Geen klein bier, voor een nevenpersonage, al werd de rol van Ini Massez steeds groter. Uiteindelijk kreeg ze meer 'eigen verhaallijn': ze viel helemaal voor Benny (rol van Roel Vanderstukken en Govert Deploige).

Ook op sociale media regende het complimenten voor de actrice, die voordien vooral te zien was in Loslopend Wild en Ella. 'Topvrouw', 'geweldige stem' en 'iemand om trots op te zijn in ons kleine Belgenlandje': het is maar een greep uit de reacties. Maar het verhaal van Viv is dus, zo bevestigde TV Familie, uitverteld.

Komt Viv terug?

Bij VTM willen ze uiteraard nog niet kwijt wanneer we van Viv afscheid moeten nemen. Spoilers in een soap, dat zou het plezier en het drama niet ten goede komen. Hoe Ini Massez verdwijnt, is dus ook nog niet duidelijk. Al kunnen we, zo lang we in het ongewisse blijven, natuurlijk hopen dat Viv gewoon terugkomt en meer prachtige scènes mag spelen.

Lees meer