Einde van een tijdperk: zo zal de nieuwe Kapitein Iglo eruitzien ... Serieuze verjongingskuur! 

Als we denken aan kapitein Iglo, denken we meteen aan oude man in een kapiteinspak die ons heel graag fishsticks wil doen eten. Onze vreemde, maar toch lieve oude Kapitein Iglo. Als je stiekem gehecht bent aan de man in een kapiteinspak met fishsticks op een boot, dan wordt het stilletjes aan tijd om afscheid te nemen. De kapitein krijgt namelijk een make-over en zal in 2018 een andere stijl krijgen. 

Kapitein Iglo gaat voor een metamorfose en ruilt zijn oudemannenoutfit in voor een frisse en jeugdige look. Dit jaar zal het icoon van de fishsticks van het Belgische merk Iglo van stijl veranderen en een beetje moderniseren.

Verschillende kapiteins

De oude man met een baard is al jaren een icoon van Iglo. De originele Kapitein Iglo John Hewer, die in 1967 voor het eerst verscheen op tv, kregen we te zien tot 1998. Ondertussen zijn er al verschillende kapiteins in beeld gekomen en is nu acteur Riccardo Acerbi aan de beurt. De 56-jarige acteur vervangt Mitch Commins die twee jaar geleden de rol op zich nam.

Het gaat niet alleen om een nieuwe acteur, maar ook echt een nieuwe look voor onze lievelingskapitein. Maak je geen zorgen, hij zal nog steeds een baard hebben, hoewel het geen witte meer is ...

Andere koers varen

Niet alleen zijn look, maar ook zijn gedrag zal een beetje veranderen. Bij Iglo wordt blijkbaar aandacht gehecht aan de verjonging. Het is niet omdat Kapitein Iglo oud is, dat hij zomaar op een boot moet zitten.

Nee, geen oude zeemanskijker meer! Kapitein Iglo neemt een chique grootvaderstijl aan die er niet alleen voor zorgt dat dat hij de fishsticks vers blijven. De kapitein zal nu ook genieten van de eenvoudige dingen in het leven: genieten van een mooie dag, zwemmen met zijn kleinzoon en genieten van een mooie zonsopgang met zijn team.

Dit kan je allemaal zien in het nieuwe reclamespotje:

 

En, wat vind je ervan?

© Famoux relations

Best wel trendy, hé?

© Famous relation

Kijk eens hoe hij geniet met de kleinkinderen!

© Famous relations

Welkom Kapitein Iglo!

© Famous relations

Lees meer