'Stranger Things'-acteur David Harbour verliest weddenschap op Twitter en moet officieel een fan trouwen

David Harbour a.k.a. Jim Hopper uit 'Stranger Things' heeft een spelletje opgestart met zijn fans op Twitter. Hij daagt ze uit om een aantal retweets te verzamelen in ruil voor allerlei uitdagingen. Ondertussen heeft hij al senior foto's genomen met een fan en nu zal hij misschien ook de ceremoniemeester zijn op het huwelijk van een andere fan. 

David Harbour, die we vooral kennen als Jim Hopper in de Netflix-serie Stranger Things, is een fenomeen op Twitter. Hij gaat er allerlei uitdagingen aan en moet daardoor nu ceremoniemeester zijn op de trouw van een fan.

Verschijnen in senior photos = 25.000 retweets

In oktober trok Damaris Esquivez, een fan van David Harbour, haar stoutste schoenen aan en stelde ze op Twitter de vraag hoeveel retweets ze nodig had alvorens hij met haar zou poseren op haar senior foto's.

David Harbour antwoordde dat hij het zou doen als haar tweet 25.000 retweets had, hij de trui van de school mocht dragen én een trombone mocht vasthouden.

En zo geschiedde. Enkele weken geleden verschenen de senior foto's van Damaris met David Harbour, met de trui van de school én een trombone.

Bekijk hier het eindresultaat van de senior foto's van Damaris:

Ceremoniemeester op je huwelijk = 125.000 retweets

Toen de senior foto's bekend raakten, begonnen ook andere fans hun kans te wagen. Daaronder Ericka, zij vroeg of hij ceremoniemeester wilde zijn op haar huwelijk.

En David, die ging de uitdaging alweer aan. Deze keer vroeg hij wel meer retweets, 125.000 om precies te zijn. En een waslijst aan eisen. Zo moet de datum in september passen binnen het opnameschema van het derde seizoen van Stranger Things, wilt hij het huwelijk ook echt plechtig inwijden, verder wil hij een gewaardeerde liefdesbrief voorlezen en tot slot wil hij het eerste stukje van de bruidstaart. #allthecakes, voegde hij nog aan z'n eisenpakket toe.

In minder dan 24 uur had de tweet de gevraagde 125.000 retweets al bereikt. En David Harbour houdt voorlopig zijn woord. In een tweet vroeg hij Ericka om hem te contacteren "om de bal aan het rollen te brengen".

Maar David houdt het er niet bij. "De volgende keer maak ik het echt moeilijk, internet, dit is nog niet voorbij."

Een uitdaging die zijn fans maar al te graag aangaan.

Nieuwe uitdagingen

Een kattenbak schoonmaken? Daarvoor zijn, afhankelijk van de staat van de kattenbak, 225.000 of 325.000 retweets nodig.
De Declaration of Independence, zowat het belangrijkste document uit de Amerikaanse geschiedenis, stelen kan ook, maar daar wil hij wel meer dan een half miljoen retweets voor. 525.000 om precies te zijn. Verder wil hij ook een briljant geacteerde ruzie tussen zichzelf en Winona Ryder, zijn tegenspeelster in Stranger Things, in de Rotunda for the Charters of Freedom (waar de Declaration of Independence bewaard wordt), een paperclip en een foto van Nicholas Cage uit de nineties.
Maar het steunen van een lesbisch koppel, daar is maar 1 retweet voor nodig. "Ik steun dit officieel", voegt de acteur eraan toe.

Lees meer