'Temptation Island'-verleidster Yana doet opmerkelijke oproep op Instagram

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' is nog niet begonnen of een van de deelneemsters maakt al kennis met een minder leuke kant van het bekend zijn. Verleidster Yana Daems krijgt blijkbaar nogal veel 'dickpics' toegestuurd en is dat naar eigen zeggen "muuuug". Op Instagram vraagt ze dan ook aan haar volgers om ermee te stoppen.

Yana Daems lijkt dit jaar een van de meest opvallende verleidsters te worden in Temptation Island. Al enkele maanden geleden lekte uit dat de wulpse blondine een van de vrijgezellen van deze editie is en dat Yana geen schrik heeft van verleiden bleek al even snel.

Door haar tatoeages en opvallende borsten was de vergelijking met Pommeline natuurlijk snel gemaakt, maar naar eigen zeggen heeft Yana nog meer in huis. De nagelspecialiste beschikt namelijk over maar liefst 670 cc aan humor.

"Kzen het muuuug"

Yana is duidelijk trots op wat ze in huis heeft en post dan ook regelmatig foto's op haar Instagram, maar dat heeft blijkbaar een minder aangenaam gevolg. De verleidster krijgt namelijk regelmatig dickpics toegestuurd van sommige van haar bijna 13.000 volgers en dat is ze beu.

"Stop er alstublieft mee", schrijft ze op haar Instagram Story. "Kzen het muuuug. Staaaawp!"

Kijk vanaf 1 februari iedere donderdag om 20.35 uur naar Temptation Island op VIJF.

Lees meer