Hillary Clinton laat zich op de Grammy's zien om Trump te bashen

De Grammy Awards vonden dit jaar plaats in New York en het was weer een daverend succes. Bruno Mars en Kendrick Lamar zijn de grote winnaars, maar er was één moment dat bij heel wat toeschouwers nogal vreemd aanvoelde. Zo liet Hillary Clinton, de Democratische presidentskandidate die van huidig president Trump verloor, zich zien in een sketch, waarin sterren als Cardi B, Snoop Dogg, DJ Khaled, Cher en John Legend  hun vuurpijlen richtten op Trump. Amerikaanser kan bijna niet!

Hillary Clinton heeft zich gisteravond op de Grammy's laten zien in een komische act. Het onderwerp: president Donald Trump. Zo lazen sterren als Cardi B, Snoop Dogg, DJ Khaled, Cher en John Legend voor uit het boek Fire and Fury, waarin Trumps voormalige adviseur Steve Bannon heel wat schokkende onthullingen doet over de president.

Het gaat eerst over Trumps kapsel en onbekwaamheid om met buitenlandse leiders om te gaan en dan komt Clinton in beeld met het boek voor haar neus. Alsof we haar niet zouden herkennen.

Publiek verdeeld

“Hij (Trump, red.) is erg bang om vergiftigd te worden”, las Clinton voor. “Dat is dan ook de reden dat hij graag bij McDonald’s eet. Niemand weet daar dat hij zou komen en het eten is sowieso op een veilige manier geproduceerd.” Toegegeven: het zag er badass uit, maar Clinton begaf zich wel op glad ijs door wéér maar eens uit te halen naar haar voormalige rivaal.

Er kwamen dan ook heel wat reacties op sociale media en de meningen zijn verdeeld.

Sommigen juichen Clinton toe:

Andere reacties zijn kritischer:

Lees meer