Met dit gadget smelt jouw dubbele kin als sneeuw voor de zon, althans beweren de makers

Als je denkt dat je niets kan doen aan je dubbele kin, dan heb je het mis. Blijkbaar kan je met dit hebbedingetje je dubbele kin wegwerken. Wij leggen even uit hoe dat moet. 

Er bestaan verschillende oefeningen en sportaccessoires om je helemaal fit te maken en zelfs vetjes weg te krijgen. Maar nu bestaat er blijkbaar ook iets om je dubbele kin weg te werken.Volgens de website van Jawzrsize zou je dubbele kin al binnen 30 dagen weg zijn. Straffer nog, als je na 60 dagen nog geen verbetering ziet, kan je ook nog je geld terug vragen.

Hoe werkt het?

Je hebt verschillende soorten en kleuren van de Jawzrsize, afhankelijk van het niveau. Blauw is het gemakkelijkst, daarna rood en het militaire groen met de sterkste siliconen.

Het is de bedoeling om de Jawzrsize eerst aan te passen aan je mond. Hiervoor moet je het mondstukje in kokend water doen, en dan pas in je mond steken. Nadien is het gewoon al tijd om je gezichtsspieren te trainen. Hiervoor moet je de Jawzrsize in je mond steken en erop bijten en weer loslaten. Hierdoor worden meer dan 57 spieren in je gezicht getraind en verstevig je je kin. Om de weerstand te verhogen, kan je een 'zwaardere' Jawzrsize nemen.

Bekijk hieronder hoe het werkt:

 

Lees meer