Wat mogen we verwachten van Stan en Joren in 'Thuis'? Fans hebben alvast een vermoeden

Stan uit 'Thuis' speelt momenteel vooral de rebelse puber die in de vechtscheiding tussen Judith en Tom de kant van zijn stiefvader kiest, maar veel fans zien in de toekomst een nieuwe verhaallijn voor acteur Jannes Coessens. Veel 'Thuis'-kijkers merken op sociale media namelijk op dat hij het wel heel goed kan vinden met Joren.

Holebi's zijn in Thuis op Eén gelukkig al lang geen taboe meer. Dokter Ann De Decker (Monika Van Lierde) effende in 2004 het pad door zich te outen als lesbische. Sindsdien heeft ze al meerdere relaties gehad, denk maar aan Manon, Sandrine, Barbara, Mayra en Jessica.

Franky Bomans (toen gespeeld door Braam Verreth) was de eerste homo in Thuis en later als Kaat (Leen Dendievel) zelfs de eerste transgender in een Vlaamse soap. En tussendoor maakten we ook kennis met onder meer Max en Tibo.

Meer dan vriendschap tussen Stan en Joren?

En volgens sommige fans staat de kijkers van Thuis binnenkort een volgende outing te wachten. Volgens hen kunnen Stan Van Damme (Jannes Coessens) en Joren De Witte (Mathieu Carpentier) het wel heel goed vinden en is het voor minstens een van de twee stilaan meer dan vriendschap.

Zowel Stan als Joren gaan in Thuis door een moeilijke periode. Joren kwam in de soap omdat hij sinds kort woont bij Sam en Tim. Daar is hij terechtgekomen nadat hij thuis was weggevlucht omdat het niet meer botert tussen zijn ouders. Ook Stan ziet af van de scheiding tussen zijn moeder Judith en stiefvader Tom en zag zo de relatie met zijn moeder vertroebelen.

Gay(ming)-friends?

Stan reageerde op die moeilijke periode door te rebelleren tegen zijn moeder en lang op café te blijven drinken. Joren daarentegen keerde volledig in zichzelf toen hij kwam wonen bij Sam en Tim.

Ondertussen hebben de jongens elkaar gevonden door hun gemeenschappelijke passie voor gamen. Ze brengen dan ook veel tijd samen door. Op sociale media speculeren Thuis-fans over de volgende verhaallijn van hun favoriete soap.

Krijgen we opnieuw een situatie zoals toen Franky afgewezen werd door Bram en er op die manier meteen ook een einde kwam aan hun vriendschap. Of zal de liefde tussen Joren en Stan wel wederzijds zijn?

Lees meer