Hoera! Amy Schumer is (onverwacht) getrouwd en de foto's zeggen gewoon alles

Actrice, regisseur en comédienne Amy Schumer is op 13 februari in het huwelijksbootje gestapt met haar beau Chris Fischer. Schumer en Fischer zijn nog niet lang samen, het huwelijk kwam dan ook onverwacht, maar het ziet er daarom niet minder fantastisch uit. De comédienne deelde de foto's zelf op Instagram. En ze had ook een boodschap.

Voor wie compleet uit de lucht valt: pas vorig weekend kondigde Amy Schumer op haar Instagram aan dat ze officieel samen was met Chris Fischer. Fischer is chef-kok en de twee werden pas in november 2017 gespot op een romantisch dinertje. Het huwelijk was dan ook een vrij grote schok voor iedereeen.

'Yup'

En toch is het zo: met een eenvoudige 'Yup' en een veelzeggende foto stuurde Schumer zelf haar trouwfoto's de wereld in en ze zijn eerlijk gezegd prachtig. Een bron wist aan US Weekly te zeggen dat ook het feest best lastminute was.

"Het was een heel chill trouwfeest, heel erg lastminute samengegooid", liet de bron weten. "De meeste gasten kregen op zondag een sms'je van Amy om te zeggen dat de trouw op dinsdag zou doorgaan. Het was heel erg 'hey, als je het kan halen, prima, als dat niet zo erg is, zit er niet mee in.' Mensen liepen de hele dag binnen en buiten, het was een prachtige dag, iedereen heeft zich geweldig geamuseerd."

Gastenlijst

Ook Jennifer Lawrence, die aanwezig tekende, net zoals Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston, bevestigde dat het allemaal nogal snel ging, maar dat het "een prachtige dag was." Lawrence zou zichzelf niet zijn als ze ook niet meteen een gênante anekdote had, over zichzelf weliswaar. "Ik had pas achteraf door dat ik op alle foto's sta met bijna alle knoopjes van mijn hemd open. Kwestie van een beetje de spotlight te stelen. Oeps ... ", bekende de Hunger Games-actrice aan Entertainment Today.

Het huwelijk vond plaats aan het strand van Malibu, en het zag er inderdaad ook lekker chill uit. En dat zicht, dat kan je blijkbaar wél kopen

Het koppel ziet er ook zo gelukkig uit!

Een prachtige jurk en vooral: een prachtig koppel.

En voor wie het zich afvroeg: nee, 't is niet van moetes. Cadeaus moeten ook niet: liever een donatie aan een fonds tegen wapengeweld.

Lees meer