Komaan Charles Michel! Check hoe de Nieuw-Zeelandse premier voor de foto poseert

Iedereen kent tegenwoordig de premier van Nieuw-Zeeland, gewoon omdat ze er keer op keer weet uit te springen. Nu staat Jacinda Ardern op de cover van het magazine Vogue, en de foto is op z'n minst bijzonder te noemen. Als een waar fotomodel lijkt het wel de affiche van één of andere misdaadreeks.

Het is misschien een ideetje voor onze premier Charles Michel, maar het wordt moeilijk om Jacinda Ardern te overtreffen. Ze is sinds oktober eerste minister van Nieuw-Zeeland, en ze heeft een bijzonder hoog rock 'n roll-gehalte. Met haar 37 jaar is ze ook de jongste premier ooit in het land, en eveneens een uitzondering in vergelijking met de premiers van andere landen.

De foto van Vogue doet veel mensen op de sociale media denken aan de affiche van een misdaadreeks, zoals bijvoorbeeld Broadchurch of The Bridge. Ook als Doctor Who zou ze niet misstaan, nu die door een vrouw gespeeld wordt.

Erg geliefd

Hoe dan ook een knappe foto van de poltica van de Labour-partij. Ze werd sinds haar verkiezing meteen vergeleken met Barack Obama of Justin Trudeau. Ze komt op voor de gelijkheid tussen mannen en vrouwen, en ze is erg geliefd. Ook buiten de politiek heeft ze bijzondere hobby's. Ze draait regelmatig als dj, en ze lust wel eens een glaasje whisky. Ze trok zelfs al de aandacht van Ed Sheeran.

Lees meer