Pommeline en Fabrizio van 'Temptation Island' zoeken dappere koppels voor een nieuw programma

'Temptation Island'-verleiders Pommeline en Fabrizio zijn op zoek naar koppels voor een nieuw onlineprogramma. In het programma zullen koppels tatoeages voor elkaar verzinnen, die dan gezet zullen worden door (de geliefden?) Pommeline en Fabrizio. Durf jij het aan? 

Pommeline en Fabrizio, die op Temptation Island zoveel mogelijk koppels kapot probeerden te maken, zijn nu op zoek naar koppels die hun liefde willen bezegelen. Het duo, waarover druk gespeculeerd wordt dat het zelf een koppel zou zijn, krijgt een eigen onlineprogramma. En da's letterlijk op hun lijf geschreven.

Tattoo's

Pommeline en Fabrizio werken allebei als tattoo-artiest in Fabrizio's Tattoo Saloon in Beringen. Het is dan ook geen verrassing dat het onlineprogramma van de twee in het teken zal staan van tatoeages.

In de oproep die verschenen is op de Facebookpagina van Warner Bros. TV Nederland wordt gezocht naar koppels die het aandurven om samen een tattoo te laten zetten. De koppels ontwerpen een tattoo voor elkaar en Pommeline en Fabrizio zullen die voor de eeuwigheid vastleggen. Een flinke portie vertrouwen in je partner kan dus van pas komen.

Wie het aandurft, kan een mailtje sturen naar littlebros@warnerbros.com en wie weet loop jij binnenkort rond met een tatoeage door Pommeline of Fabrizio.

Met deze oproep zoeken Pommeline en Fabrizio deelnemers voor hun nieuwe programma:

Lees meer