Dit bedrijf wil je betalen voor het spelen van FIFA 18 en andere games

Goed nieuws voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft om van gamen zijn beroep te maken. Het bedrijf Bidvine is namelijk op zoek naar goede FIFA-spelers die als coach willen werken voor andere gamers. Het bedrijf betaalt daarvoor minimum 17 euro. In de toekomst willen ze ook coaches selecteren voor andere games.

Iedere gamer heeft wel ooit commentaar gekregen dat hij beter zou studeren in plaats van op zijn PlayStation of Xbox te zitten. Als dat je bekend in de oren klinkt, heb je nu eindelijk de kans om hun ongelijk te bewijzen.

De website Bidvine is namelijk op zoek naar goede FIFA-spelers die willen werken als coach. Om in aanmerking te komen voor de job moet je in Division 1 zitten met Online Seasons of FIFA Ultimate Team in FIFA 18. Ook heb je een PlayStation 4 of Xbox 1 nodig.

Ingehuurd door andere FIFA-spelers

Als je aanvaard wordt als coach kan je ingehuurd worden door andere FIFA-spelers. Dat kan gaan over talentvolle gamers die één specifiek deel van hun spel willen verbeteren of gewoon over iemand die wil bijleren om zijn vrienden te kunnen verslaan.

Voor die opdrachten krijg je als coach minimum 17 euro per uur, al kan dat bedrag ook een stuk hoger liggen, afhankelijk van je niveau als FIFA-speler. Voel je je geroepen? Meld je dan hier aan.

Call of Duty en andere games

Bidvine startte in het verleden al een gelijkaardig systeem voor Call of Duty WW2 en dat bleek een groot succes. Daarom willen ze hun service in de nabije toekomst uitbreiden naar een tiental andere games.

Op hun website kan je laten weten welke game de volgende moet zijn waarvoor coaches geselecteerd worden. Ze denken daarbij onder andere aan Assassins Creed, Grand Theft Auto 5, NBA, Battlefront, Overwatch, League of Legends, WoW en Minecraft.

Lees meer