Vergeet Joshua uit 'Temptation Island', dit is zijn minstens even knappe broer ... en hij kan nog zingen ook!

Joshua is voor veel kijkers van 'Temptation Island' de favoriete vrijgezel in het VIJF-programma. Hij heeft niet alleen doordringende ogen en een prachtig lijf, maar toonde ook al zijn gevoelige kantje. Voor de fans van de 20-jarige Balenaar is er goed nieuws want Joshua heeft nog een broer: Ashley, 19 jaar en net zo knap en gevoelig.

Acht mannelijke vrijgezellen proberen al enkele dagen op een tropisch resort in Thailand vier vrouwen met een relatie voor zich te winnen. Op enkele dagen tijd is al heel wat geflirt op Temptation Island, maar de enige die daar echt succesvol in was, is Joshua.

De 20-jarige verleider dook de vorige aflevering met Megan in bed en op sociale media leek bijna iedereen de vriendin van Kevin haar pleziertje te gunnen. Toch waren sommige kijkers ook een beetje jaloers. Maar niet getreurd want Joshua heeft nog een jongere broer ... en die is minstens even knap. Ze hebben daar duidelijk goede genen!

We zijn duidelijk niet de enige die Ashley hebben opgemerkt want de jongere broer van Joshua heeft zijn Instagram-account op privé gezet. Wie het wil wagen, kan hem hier vinden en een verzoek sturen.

Maak kennis met Ashley ...

Is hij niet minstens even knap als Joshua?

© Instagram @ashleyfeytons

De broers hadden gerust allebei kunnen meedoen aan Temptation Island

© Instagram @ashleyfeytons

Als Ashley had meegedaan aan het VIJF-programma had hij zich wel eens kunnen ontpoppen tot de nieuwe Ken want ook hij speelt gitaar. Op Instagram post hij regelmatig korte filmpjes en twee weken geleden plaatste hij zijn eerste cover op zijn YouTube-kanaal.

Wij smelten alleszins volledig!

 

Joshua of Ashley, welke broer kies jij?

Lees meer