'Geordie Shore' gaat down under!

Momenteel draait seizoen 16 van 'Geordie Shore' nog volop op MTV, maar onze favoriete reality stars hebben vandaag bevestigd dat ze druk bezig zijn met het volgende seizoen. Dat wordt gefilmd in Australië ... Met een aantal nieuwe members!

Sophie Kasai en Nathan Henry bevestigden vandaag dat het 17e seizoen van de MTV-show wordt gefilmd in Australië. Ze beloven ons bovendien veel drama, veel ruzies en veel bloot. Buzzin'!

Nieuwe familieleden

Net als altijd komen er nieuwe leden bij. Het is nog druk speculeren wie dat zullen zijn, maar de Britse krant The Sun heeft al sterke vermoedens. Er zijn namelijk vier nieuwe partypeople gespot met Sam Gowland en Chloe Ferry. En het ziet er naar uit dat enkele Aussies de crew zullen vervoegen ...

Dee

Petite Dee komt uit Sydney en houdt van sport. Op haar Instagram toont ze graag haar paaldanskunsten.

Alex

Alexander MacPherson werkt als clubpromotor en heeft duidelijk het juiste postuur om deel te nemen aan de show.

Nick

Terwijl Alex een extra dosis spieren aan Geordie Shore toevoegt, lijkt Nick Murdoch de praatjes te hebben. De sociale jongen uit Brisbane is in het dagelijkse leven vastgoedmakelaar.

Grant

Als laatste en als enige Brit zal Grant Molloy zich bij het gezelschap voegen. Deze 21-jarige jongeman houdt duidelijk van tattoes, de gym en feesten. Kortom, alles wat een goede Geordie nodig heeft! Hij werd ook al hand in hand gespot met Abbie Holborn.

De originele cast

Van de originele Geordies blijft (bijna) niemand meer over. Vorig jaar kondigde Gary 'Gaz' Beadle, ook wel The Parsnip genoemd, aan de show te verlaten. Ondertussen is hij de trotse papa van een zoontje.

Ook Marnie Simpson, die binnenkort te zien zal zijn in Ex On The Beach, en Aaron Chalmers hebben begin dit jaar aangekondigd niet meer naar het huis terug te keren.

Nog even geduld ...

Het Australische avontuur van de Geordies zal pas later dit jaar te zien. Voorlopig draait het 16e seizoen van de show nog elke dinsdag op MTV.

Ook na Temptation Island heb je dus een guilty pleasure!

Lees meer