Is dit de eerste aanwijzing van het nieuwe seizoen van 'De Mol'?

Binnenkort begint 'De Mol' opnieuw op VIER. Behalve dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in Mexico en dat het vermoedelijk ergens in maart van start zal gaan, is er maar weinig geweten. Tot nu. 

"Heb je mij gemist?" De kans is groot dat je deze vier woorden de laatste dagen wel eens bent tegengekomen. Jonas Geirnaert droeg het op z'n T-shirt tijdens een uitzending van Control Pedro en ook op het strand van Oostende stond de zin te lezen.

Aftellen naar vrijdag

Wanneer je naar de website hebjemijgemist.be surft, kom je terecht op een zwarte pagina met een aftelklok. Op die klok wordt er afgeteld naar vrijdagmiddag 16 uur, maar wat betekent het?

Wel, daarvoor moet je kijken naar de registratie van de website. Hebjemijgemist.be is geregistreerd door SBS, het bedrijf achter de zender VIER. En wie zouden we toch kunnen missen op VIER? De Mol uiteraard.

Wij vermoeden dat er vrijdag minstens een teaser en startdatum gelost zullen worden voor het nieuwe seizoen. Van dat nieuwe seizoen weten we nu dat het zich zal afspelen in Mexico en dat het vergezeld zal worden door een nabespreking met ex-mol Gilles Van Bouwel.

Of Oostende of Jonas Geirnaert iets te maken hebben met de identiteit van de mol valt nog af te wachten, maar het aftellen kan officieel beginnen!

Lees meer