Belgische presentatrice waagt haar kans als zangeres in Nederlandse talentenshow

De Nederlandse zender RTL4 maakte deze week de deelnemers van de talentenshow 'It Takes 2' bekend. En wat blijkt nu? De bekende Belgische presentatrice Evi Hanssen waagt dit jaar haar kans!

It Takes 2 is een soort Steracteur Sterartiest, maar dan met BN'ers en niet enkel met acteurs en actrices. In deze talentenshow zingen presentatoren, acteurs, bekende YouTubers en dansers de longen uit hun lijf. Ze doen dit niet alleen, maar vormen een duo met een Nederlandse zanger of zangeres. Net als bij Steracteur Sterartiest is er een professionele jury, maar heeft het publiek de eindbeslissing.

Deelnemers bekend

RTL4 maakte gisteren via Instagram bekend wie de deelnemers van het derde seizoen zijn. Oplettend als we zijn, spotten wij onmiddellijk Evi Hanssen!

Evi Hanssen

Evi is heel populair in Nederland! De Nederlandse kijkers leerde haar kennen als de Vlaamse co-presentatrice van Expeditie Robinson. In 2014 veroverde ze de harten van de Nederlandse kijkers in 3 op Reis. In september van datzelfde jaar begon ze in het praatprogramma, De Wereld Draait Door. Samen met Freek Vonk presenteerde ze in 2016 De Super Freek Show. En vorig jaar was ze te zien in het RTL4-programma Een Goed Stel Hersens.

Wat vele Vlamingen én Nederlanders niet weten, is dat Hanssen ook een muzikale achtergrond heeft. Haar carrière begon als achtergrondzangeres in de Samson en Gert-kertshows. Ze behaalde ook een kandidatuur als jazz-zangeres aan het conservatorium. Haar debuutsingle maakte Evi uiteindelijk met Hookers Green. Het nummer heette Down As She Goes en werd het lijflied van Greenpeace. In de video zie je een jonge Hanssen aan het werk.

 

Nadien werkte Hanssen nog aan een theater-jazzproject en maakte ze een Nederlandstalig album met Patrick Hamilton.

Andere deelnemers

De andere kandidaten zijn Dionne Slagter (beter bekend als YouTuber Onnedi), Bert van Leeuwen (presentator), Robin Martens (presentatrice, danseres en model), Marieke Elsinga (presentatrice), Jörgen Raymann (presentator en cabaretier), Leo Alkemade (acteur en cabaretier), Mika van Leeuwen (haar- en make-upartiest) en Eva Cleven (dj en presentatrice).

Evi, wij duimen alleszins voor jou!

Lees meer