VIJF reageert op verhalen over Yana uit 'Temptation Island': "Er waren spanningen"

Het speculeren en roddelen over het vertrek van verleidster Yana uit Temptation Island lijkt niet te stoppen. De zenders VIJF en RTL vonden het hoog tijd om zich te moeien. Heeft Yana echt geprobeerd een andere verleidster te verdrinken? "Er waren wel spanningen", zeggen de kanalen.

Yana (23) legde eerst zelf uit op haar Instagram waarom ze het eiland vroeger verlaat. De Oostendse verveelde zich naar eigen zeggen verschrikkelijk hard en vroeg dus om naar huis terug te keren.

Twee weken later regent het nog steeds roddels. Yana zou op een avond ruzie hebben gemaakt met een andere verleidster en zelfs geprobeerd hebben haar te verdrinken. Om deze speculaties de kop in te drukken kwamen VIJF en RTL nu zelf met een verklaring.

"We hebben het gecheckt bij de producent en het aangehaalde incident heeft niet plaatsgevonden", zeggen de woordvoerders van beide kanalen. Dat er spanningen waren tussen de verleidsters, bevestigen de zenders wel. "Dat is ook heel gewoon als je met elkaar een tijd op een eiland zit", verklaren VIJF en RTL.

Lees meer