Throwback: deze twee 'Twilight'-actrices zien elkaar na al die jaren terug

Geef maar toe: op een koude winteravond verwarm jij graag je hart met de 'Twilight'-romance. 't Is vreemd om te bedenken dat 'Breaking Dawn part 2' al vijf jaar oud is, maar nog vreemder om te zien dat de filmdochter van Kristen Stewart en Robert Pattinson al bijna volwassen is. Check it out. 

Zes jaar geleden leerde de wereld Mackenzie Foy kennen als Renesmee, de dochter van Edward Cullen (Robert Pattinson) en Isabella Swan (Kristen Stewart). De supersnelgroeiende Renesmee is ook in het echte leven nu bijna volwassen en ze had zelfs een kleine reünie met haar Twilight-filmmama Kirsten.

Zelfs na al die jaren is heel duidelijk te zien waarom de casting agents toen kozen voor de jonge Mackenzie: zie zien er nu uit alsof ze zussen zijn. Met maar tien jaar tussen is dat ook een veel logischer band, maar onze inner Twi-hard blijft in de warme tussen de twee actrices een moeder-dochter-relatie zien. #sorrynotsorry

Hier is nog eens een foto van de twee actrices zes jaar geleden:

All grown up is ze wel, Mackenzie Foy. Mocht ook die reeks al niet even gestopt zijn, we hadden haar zo voorgesteld om de cast van Gossip Girl op de Upper East Side te gaan vervoegen. Of zijn wij de enigen die een soort jonge Blair Waldorf durven te spotten.

Goed, en nu terug naar onze Twilight-marathon.

© Giphy

Lees meer