Producent van sekspoppen zoekt tester: geen ervaring vereist, 3.250 euro per maand en korting voor familie en vrienden

Als je er altijd van gedroomd hebt om betaald te worden om sekspoppen te testen, is er goed nieuws. Het Britse bedrijf Silicone Sex World zoekt namelijk een professionele "Product Innovation & Quality Tester" en de voorwaarden zijn heel aanlokkelijk. Jammer genoeg zijn er zodanig veel kandidaten dat er (voorlopig) geen nieuwe sollicitaties meer worden aanvaard.

Een oog voor detail hebben, met strakke deadlines kunnen werken en een passie hebben voor sekspoppen: dat zijn de kwaliteiten waar Silicone Sex World naar op zoek is. De Britse producent van sekspoppen heeft namelijk een heel opmerkelijke vacature staan op zijn website.

Sekspoppen zijn steeds populairder. Zo zijn er in Spanje en in Duitsland recent zelfs bordelen opengegaan waar geen echte vrouwen werken, maar alleen levensechte poppen. Om aan die toegenomen vraag te voldoen worden nieuwe producten ontwikkeld, maar die moeten uiteraard grondig getest worden.

Geen ervaring vereist

Daarom zoekt Silicone Sex World naar een professionele kwaliteitstester voor hun sekspoppen. Ervaring hebben in de sector is niet vereist, al kan het je wel helpen om aangenomen te worden voor de functie. Het bedrijf biedt ook heel interessante voorwaarden.

Als sekspoptester krijg je namelijk tot 3.250 euro per maand, 22 vakantiedagen, extralegale voordelen en mag je regelmatig op zakenreis. Bovendien hebben al je vrienden en familieleden korting op heel het gamma.

"We aanvaarden geen nieuwe sollicitaties meer"

Klinkt dat voor jou als een droomjob? Dan ben je jammer genoeg niet de enige. De vacature leverde namelijk zoveel reactie op dat Silicone Sex World besloot om geen nieuwe sollicitaties meer te aanvaarden. Maar als je echt gemotiveerd bent, kan je natuurlijk altijd toch eens proberen.

Word jij binnenkort haar 'collega'?

 

Lees meer