'Temptation Island'-Kevin raakt slaags in Gentse Overpoort

Er doen momenteel al een hoop geruchten de ronde over de volgende aflevering van 'Temptation Island', maar ondertussen komt ook 'Temptation'-Kevin ook in het gewone dagelijkse leven in het nieuws. Op beelden is te zien hoe de Oostendenaar rake klappen uitdeelde tijdens een nachtje uit in de Gentse Overpoort.

Tempation Island is niet uit het nieuws weg te slaan. Of het nu de afgelopen aflevering is of de al gelekte aflevering van volgende week, er is altijd wel iets te doen rond een van de deelnemers. Nu is het Kevin die zich in problemen heeft gewerkt. Op beelden is te zien hoe de Temptation Island-deelnemer zwaar uithaalt naar een man in de Gentse uitgaansbuurt.

Geen klacht neergelegd

Kevin reageerde aan VTM Nieuws dat "een man dingen riep vanuit zijn auto. Daarna is hij gestopt en heeft hij me proberen aanvallen." De Oostendenaar stelt dat hij "enkel zichzelf verdedigd heeft". Hoewel het duidelijke rake klappen waren die Kevin uitdeelde, werd de politie er niet bijgehaald. De Gentse politie bevestigde aan VTM Nieuws dat er geen klacht is neergelegd.

Megan, de vriendin van Kevin in Temptation Island, was de eerste die 'actie' ondernam in het programma toen ze met verleider Joshua het bed in dook. Voor beiden was het duidelijk dat hun relatie daarna over was. Hoewel de twee het na het programma nog even probeerden, zetten ze niet veel later toch definitief een streep onder hun relatie.

Bekijk hieronder de beelden van de vechtpartij:

Lees meer