Nooit meer bruine guacamole dankzij deze simpele hack!

Er bestaan honderden methodes om je guacamole groen te houden. Maar geen enkele lijkt echt te werken. Maar nu is er een tip die jouw leven kan veranderen. En alles wat je daarvoor nodig hebt, is water. 

Je hebt waarschijnlijk al allerlei hacks gebruikt om je guacamole langer groen te houden. Je kan extra citroensap toevoegen, maar zo smaakt je guacamole natuurlijk ook een stuk zuurder en echt lang helpt deze hack niet. Hetzelfde geldt voor extra olie toevoegen en dat maakt je guac ook meteen een stuk ongezonder en zwaarder. Maar nu lijkt de ultieme tip gevonden en daar heb je alles gewoon voor in huis.

Water

Ja, je leest het goed, water. Dé ultieme hack om je guacamole groen te houden is een laagje water toe te voegen aan je guacamole.

Het gaat als volgt in z'n werk. Je doet je guacamole in een bakje en voor je het in de ijskast stopt, strijk je de bovenkant glad en voeg je een laagje water van ongeveer een centimeter toe. Vervolgens zet je het bakje met guacamole en een laagje water in de ijskast en zal hij niet bruin worden.

Wanneer je hem weer uit de ijskast haalt, kieper je het laagje water uit je bakje en zit daaronder je perfect groene guacamole. Deze hack werkt omdat het water de zuurstof volledig weghoudt van de guacamole, want die zuurstof is de reden dat je guacamole bruin wordt.

Vanaf nu kan je dus langer genieten van je groene guacamole!

Lees meer