Meer details over vechtpartij Kevin van 'Temptation Island' lekken uit: deze oude bekende was erbij

Kevin van 'Temptation Island' haalde gisteren het nieuws door een vechtpartij in de Gentse Overpoort. In een eerste reactie verklaarde de ex (?) van Megan dat hij gewoon zichzelf verdedigde. Maar nu zou het verhaal Kevin toch heldhaftiger zijn dan hij zelf beweert, al verstaan we wel waarom hij zijn versie een beetje ander vertelt. 

Kevin raakt in Temptation Island bekend als de notoire scheefpoeper die zijn (ex-)vriendin Megan vijf keer (of meer?) bedroog in één jaar tijd. Op het eiland nam zijn vriendin als snel wraak met verleider Joshua en dus lijkt Kevin als single Temptation Island te zullen verlaten.

Chloé

Of niet, want de laatste tijd wordt de Oostendenaar opvallend vaak samen gespot met Chloé, een verleidster die sinds deze week te zien is op Temptation Island. Het klikte meteen tussen de twee en als we naar hun foto's op sociale media kijken dan lijken Kevin en Chloé ook nu nog steeds onafscheidelijk.

Maar once a cheater, always a cheater ... en daar zou nu ook Chloé mee te maken kunnen krijgen.

Ex On The Beach

Kevin was in de Overpoort namelijk niet alleen, maar in het gezelschap van Shelly, die je kan kennen van Ex On The Beach Double Dutch. De twee hadden samen een fotoshoot en profiteerden daarvan om samen een stapje in de wereld te gaan zetten, de twee hadden het duidelijk naar hun zin en er werd heftig gekust en geknuffeld. Maar het eindigde iets minder mooi.

Shelly werd in een café namelijk lastiggevallen door een man en daar was Kevin niet mee gediend. Daarom ging hij met de man op de vuist.

Het was dus eigenlijk een nobele daad. Als je even zou vergeten dat Kevin geregeld een scheve schaats rijdt.

Shelly

Even ter opfrissing. We leerden Shelly in Ex On The Beach: Double Dutch kennen als de ex-vriendin van de Antwerpenaar Yoshi De Mooy.

Tijdens het programma had ze iets met Jeffrey en nadien lag ze nog zwaar in de clinch met Chiara.

Shoot

Kevin had vandaag dus een fotoshoot, samen met Shelly van Ex On The Beach. Het duo poseerde samen voor het kledingmerk Lion Du Para.

Op die foto's zijn alvast geen restanten van de vechtpartij te zien. Geen blauwe ogen, geen dikke neus of schrammen. Maar wij zijn toch vooral benieuwd hoe het nu zit met het liefdesleven van Kevin.

Bekijk hier nog eens de beelden van de vechtpartij in de Overpoort:

Lees meer