Vergeet die roze flamingo's, deze gigantische opblaaseilanden zijn deze zomer dé nieuwe hype!

Iedereen heeft vorige zomer wel eens op een roze flamingo liggen dobberen in het zwembad met de obligatoire Instagram-foto erbij, maar komende zomer wordt het pas echt tof! Er zijn nu namelijk gigantische opblaasbare dieren waar je met al je vrienden samen kan in zitten.

Je kon er vorige zomer niet aan ontsnappen: Instagram stond vol met foto's van mensen in het zwembad op een opblaasbare eenhoorn, flamingo, zwaan of nog een ander dier. Heel leuk voor je foto, maar na een tijdje lig je daar ook maar alleen te liggen.

Dat wordt deze zomer helemaal anders want de opblaasbare zwembadspeeltjes zijn gegroeid en bieden nu plaats aan zes mensen. Daarnaast is er ook een ingebouwde koelruimte en bekerhouders. Zo kan je uren blijven dobberen, drinken en babbelen met je vrienden.

Pauw, eenhoorn of flamingo

Je hebt dan wel een groot meer of zo nodig, want voor een zwembad zijn de 'Party Bird Islands' iets te groot, namelijk bijna 10 vierkante meter. Je kan kiezen tussen drie modellen: een pauw, een eenhoorn of een flamingo.

De gigantische opblaaseilanden zijn jammer genoeg nog niet te koop in België. Je kan ze kopen op de Amerikaanse website Sam's Club voor 149 dollars (121 euros), maar ze worden niet naar ons land geleverd.

Dit zijn de 3 verschillende modellen

© Sam's Club

© Sam's Club

© Sam's Club

Lees meer