Nicole Kidman werkt binnenkort opnieuw samen met de schrijver van 'Big Little Lies' en HBO

Na Big Little Lies zal Nicole Kidman binnenkort nog eens in een televisiereeks van HBO te zien zijn. Ze zal te zien zijn in The Undoing waarin ze een therapeute speelt wiens perfecte leven net na de publicatie van haar eerste boek helemaal uit elkaar valt.

De actrice zal hiervoor opnieuw samenwerken met David E. Kelley die ook uitvoerend producent en schrijver was van Big Little Lies. Deze keer zullen de twee samenwerken aan The Undoing, gebaseerd op het boek You Should Have Known (Je Had Het Kunnen Weten in vertaling) van Jean Hanff Korelitz.Kidman speelt hierin de hoofdrol van Grace Reinhart, een therapeute die net na het verschijnen van haar eerste boek haar perfecte leven ziet instorten.

Nicole Kidman liet aan Entertainment Weekly weten dat het opnieuw de centrale vrouwenrol was die haar deed toezeggen: "David heeft opnieuw een serie gemaakt met in het middelpunt een complexe en fascinerende vrouw. Ik kijk ernaar uit om opnieuw samen te werken met HBO en David E. Kelly."

In het boek doen zich allerlei dramatische gebeurtenissen voor op korte tijd. Haar man verdwijnt en in de nasleep van de verdwijning ontdekt de politie allerlei verontrustends over hem. Grace doorstaat de mediastorm en moet tot haar schande toegeven dat ze haar eigen advies voor andere vrouwen - luister beter naar je instinct als je voelt dat er iets niet klopt aan de man die je liefhebt - beter aan zichzelf had kunnen geven. Haar oude leven lijkt voorbij.

Wanneer de reeks te zien zal zijn is voorlopig nog niet geweten, maar omdat de hele productie nog opgestart moet worden en er nog naar een regisseur wordt gezocht gokken we dat dat ergens in 2019 zal zijn.

Lees meer