Een comeback van Stromae? Deze beelden doen ons alvast hopen

Komt er binnenkort een comeback van Stromae? De zanger was begin deze week in Brussel een nieuwe clip aan het opnemen. Het zou voor het eerst sinds 2015 zijn dat Stromae nog eens in een nieuwe muziekvideo verschijnt.

In Brussel was een straat maandag volledig bezaaid met zwarte paraplu’s. Daarbovenop werd OrelSan gespot, een bekende Franse rapper en muziekproducer. En wie stond er naast hem? Niemand minder dan Stromae himself.

Er doen geruchten de ronde dat de Belgische zanger effectief mee zal doen in de clip van zijn vriend OrelSan voor de track LaPluie, die ze samen opnamen.

Voorsmaakje van iets nieuws?

De muziekcarrière van Stromae staat on hold. Momenteel heeft hij gezondheidsproblemen en houdt hij zich onder andere bezig met mode en design. Het is van Quand c’est geleden dat we Stromae nog eens voor de schermen zagen. Wel componeerde de Formidable-zanger ondertussen muziek met artificiële intelligentie.

De vraag is nu of het om een eenmalige samenwerking tussen Stromae en OrelSan gaat. Misschien is dit wel een voorbode van een comeback van Stromae? Onze duimen staan alvast in de lucht.

De beelden in Brussel:

Lees meer