Keert deze kandidate van 'Ex On The Beach: Double Dutch' terug in het nieuwe seizoen?

Het huidige seizoen van 'Temptation Island' zit al over de helft. Maar niet getreurd. Want wij vermoeden dat we niet lang meer gaan moeten wachten op het tweede seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch'. En daarvan lijkt de eerste kandidate zich nu bekendgemaakt te hebben.

We zijn allemaal nog in de ban van Temptation Island, maar als dat binnenkort gedaan is, dreigen we in het zwarte gat te vallen zonder onze wekelijkse portie drama en marginaliteit.

Maar dat is natuurlijk buiten Ex On The Beach: Double Dutch gerekend. Vorig jaar begon die reeks meteen na het einde van Temptation Island, maar over het seizoen van dit jaar was nog niets geweten. Tot nu.

Shelly

Shelly, zou opnieuw deelnemen aan Ex On The Beach: Double Dutch. Je kent haar waarschijnlijk nog uit het vorige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch en recent kwam ze opnieuw onder de aandacht kwam nadat een sekstape van haar en Kevin van Temptation Island verspreid werd.

Zij stelt op haar Instagram Story de vraag wat het betekent (ja, dat is met een t, Shelly) dat ze een paspoort vastheeft.

De opties: de nieuwe Temptation of Ex On The Beach: Double Dutch.

Ex On The Beach: Double Dutch

Wij denken dat Shelly de eerste deelnemer is van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach en daar hebben we een paar redenen voor.

Enerzijds omdat het nieuwe seizoen van Temptation Island enkel voor Nederlanders is en Shelly is een Vlaamse. En anderzijds en misschien nog meer overtuigend: de opnames voor het nieuwe seizoen van Temptation Island zouden pas starten in april. Dus zou het wel heel raar zijn dat Shelly nu al onderweg is.

Voor ons is het dus duidelijk: Shelly is de eerste deelneemster aan EOTBDD. Mogen we ook Yoshi terug verwachten?

Lees meer