Jani laat je de liefde van je leven ‘toevallig’ ontmoeten in het nieuwe programma Matchmakers

Vergeet Tinder, vanaf april gaat Jani singles samenbrengen met echte ontmoetingen, in zijn nieuw programma Matchmakers. Want in elke vriendengroep is er wel iemand die nog altijd geen lief heeft.

Singles laten daten zonder dat ze het weten. Dat is het concept van Matchmakers, het nieuwe VIER-programma met Jani. Hij gaat op zoek naar drie matches en dat doet hij samen met zijn matchmakers, vrienden van de single die van niks weet.

Er worden ‘toevallige’ ontmoetingen georganiseerd en alles wordt gefilmd. De match probeert een gesprek te starten in de hoop dat het effectief klikt met de persoon die helemaal niet door heeft dat hij of zij gaat daten. Jani volgt samen met de vrienden de date achter de schermen, hopend op liefde.

Veel singles

Steeds meer Vlamingen zijn single en we gaan massaal online op zoek naar onze perfect match. Tinderen beperkt zich vaak gewoon tot een foto en van een date komt vaak ook niet veel in huis. En datingprogramma’s zoals we die kennen zijn misschien gênant, want dan is het echt heel duidelijk dat je op zoek bent naar een lief. Matchmakers brengt singles samen zoals vroeger … geen datingapps, geen stress en geen verwachtingen.

Matchmakers is vanaf midden april te zien op VIER.

Kijk hier naar de eerste beelden

Lees meer