Instagram maakt de tijdlijn opnieuw chronologischer! 

Instagram zal ervoor zorgen dat je tijdlijn opnieuw chronologischer wordt. Dat laat het zelf weten in een blogpost. Nadat er veel klachten kwamen op de niet-chronologische tijdlijn, zal Instagram er nu dus voor zorgen dat je de nieuwste foto's terug als eerste te zien krijgt. 

Geweldig nieuws van Instagram! Want de tijden waarin je een eeuwigheid moet scrollen om de nieuwste foto's van je vrienden te zien, zijn voorbij. Instagram kondigt in een blogpost namelijk aan dat je vanaf nu opnieuw de nieuwere foto's als eerste te zien krijgt.

Klachten gehoord

Instagram gaat er dus opnieuw voor zorgen dat je de nieuwste foto's als eerste te zien krijgt. Dit doen ze nadat er veel kritiek kwam op de niet-chronologische tijdlijn. Er werd zelfs een petitie gestart die meer dan 25.000 handtekeningen keer. En nu volgt er dus de reactie van Instagram.

"Naar aanleiding van jullie feedback, gaan we ervoor zorgen dat nieuwe posts sneller te zien zullen zijn in jullie feed", klinkt het bij Instagram. "Door deze veranderingen zal de tijdlijn frisser voelen en je zal de momenten waar je om geeft niet meer missen."

Gedaan dus met posts van een paar dagen geleden liken of die nieuwe foto van je vrienden missen! Merci Instagram!

Lees meer