Heeft Kevin van 'Temptation Island' de marginaalste tattoo ooit?

Kevin van 'Temptation Island' heeft z'n vriendin Megan dan wel "koererond" genoemd, maar hij kan er zelf ook wat van. Want op Twitter heeft iemand de betekenis van de polstattoo van Kevin achterhaald en die is wel euhm ... bijzonder. 

De Oostendse Kevin is een van de meest veelbesproken deelnemers aan Temptation Island dit jaar. Hij noemde z'n vriendin Megan al op de eerste avond "koekerond" en zit momenteel in een soort van driehoeksverhouding met verleidster Chloë en Shelly van Ex On The Beach: Double Dutch, met een vechtpartij en een gelekte sekstape tot gevolg.

W + anker

De opmerkzame Twitteraar @saskiamsterdam heeft ontdekt wat de tattoo op de pols van Kevin betekent. En da's toch behoorlijk euhm, speciaal.

Op de pols van Kevin staat de letter W en een anker. Op zich niets mis mee zou je denken. Tot je de 'droedel' oplost. W + anker = wanker, een Engels slang-woord dat vrij vertaald "rukker" of masturbeerder betekent.

Ja, Kevin loopt dus wel degelijk rond met een masturbatietattoo op z'n rechterpols. Wie is er nu "koekerond"?

Billentattoo

Het is niet de eerste opvallende tattoo van Kevin. Tot voor kort had Kevin namelijk de naam van zijn ex-vriendin Megan op zijn billen staan.

Nu die relatie duidelijk op de klippen liep op Temptation Island, en Megan ondertussen de liefde vond bij Jochen, de beste vriend van verleider Joshua. Heeft Kevin die tattoo vervangen door een tattoo met een palmboom als herinnering aan zijn avontuur op Temptation Island.

Hopelijk is de W-anker tattoo als volgende aan de beurt!


Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je hotel!

Lees meer