De nieuwe burger van Quick is gemaakt voor en door Belgen … dankzij gezichtsherkenningstechnologie

Quick lanceert zijn nieuwste burger: de "Préféré" en die is gemaakt voor en door de Belgen. Na de "Formidable" heeft Quick de smaakvoorkeuren van de Belgen bestudeerd met speciale gezichtsherkenningstechnologie zijn ze tot de "Préféré" gekomen.    

De ingrediënten werden geselecteerd met behulp van gezichtsherkenningstechnologie. Quick analyseerde de emoties van meer dan 500 Belgische consumenten, bij verschillende ingrediënten. Zo kwamen ze tot de Préféré, een burger gemaakt voor en door de Belgen.

Het is de tweede Made in Belgium-burger van Quick. In september vorig jaar lanceerden ze de Formidable, waarop ze inzetten op kwaliteit en lokale producten.

100% Belgisch

Maar wat is die burger nu precies? Een krokante tijgerpistolet met een burger van 100 procent Belgisch rundsvlees, een sneetje Filet d’Ardennes, mozarella en een tartaar van tomaat. “Onze grote sterkte op de hamburgermarkt is onze goede kennis van de smaken en voorkeuren van de Belgische bevolking. De Belg droomde ervan om zijn eigen burger samen te stellen en met de Préféré hebben we dit nu gerealiseerd,” zegt Kevin Derycke, CEO van Quick.

De Préféré kan je van 27 maart tot 11 juni vinden bij Quick.

Lees meer