Zo heb je Christina Aguilera nog nooit gezien: van popprinsesje naar puur natuur

De Amerikaanse popartieste Christina Aguilera is niet bang van een drastische transformatie en ze heeft er dan ook al een paar achter de rug. Maar zoals ze op de cover staat van Paper Magazine, is ongetwijfeld de meest drastische verandering. Puur natuur!

Christina Aguilera trok eind jaren negentig de 'Dirty' mannen aan, maar schakelde al snel over naar de zeemzoete 'Candyman'. De popartieste zit al twintig jaar in de muziekindustrie en dat heeft al heel wat verandering met zich meegebracht, maar telkens met een flinke laag make-up. Ze is dan ook iemand die graag experimenteert.

Puur natuur!

Het Amerikaanse tijdschrift Paper Magazine toont een heel andere Aguilera. De zangeres verschijnt met een ruwe schoonheid op de cover, puur natuur! "Ik ben een performer en dat is wat ik van nature ben. Maar ik ben in een fase gekomen waarin het bevrijdend voelt om alles weg te strippen en mijn natuurlijke schoonheid te appreciëren", zegt ze.

Positieve reacties

Zelf heeft ze alvast vrede met de verandering, maar de rest van de wereld moet nog even wennen. De reacties op Twitter waren alvast lovend.

Lees meer