Kopieert KKW Beauty haar kleine zusje Kylie?

Praktisch de hele Kardashian/Jenner-clan is actief in de make-upindustrie. Zowel Kim als Kylie hebben hun eigen cosmeticamerk, dat als zoete broodjes over de toogbank gaat. Maar het nieuwste oogschaduwpalette van Kim lijkt toch wel heel hard op dat van Kylie ... 

KKW Beauty is het merk van Kim Kardashian. Om het merk te promoten doet de echtgenoot van Kanye West alles, en dan bedoelen we ook letterlijk alles: uit de kleren gaan, haar borsten online zwieren ... Kylie? trotse mama van Stormi, is dan weer de vrouw achter Kylie Cosmetics.

Van tijd tot tijd brengen de twee dames nieuwe producten op de markt. Of dat is toch wat je zou verwachten ... Het laatste eye shadow palette van de KKWxMARIO-lijn, die Kim en haar make-upartiest Mario samen ontwikkelden, lijkt wel heel hard op Kylie's Royal Peach Palette.

Dit is het palette van Kim:

En dit is het palette van kleine zus Kylie:

Gelijkenissen, maar ook verschillen

Als je beide paletten slechts vluchtig bekijkt, dan lijken ze inderdaad sterk op elkaar. Beide worden verkocht voor 45 dollar of ongeveer 36 euro.

Toch zijn er enkele verschillen. Zo bevat Kylie's palette 12 kleuren, terwijl dat van Kim er slechts 10 telt. In beide producten valt vooral de blauwe tint op. Toch zijn ook deze heel verschillend: die van Kim is meer metallic, terwijl die van Kylie eerder mat is. De kleuren van Kylie zijn, zoals je zou verwachten met zo'n naam, meer perzikkleurig. Kim blijkt dan weer fan van champagne ondertonen!

Ondanks de verschillen, hebben de fans zo hun bedenkingen ...

Sommige fans denken dat Kim haar mosterd ergens anders haalde ...

Wat denk jij? Is het een kopie?

Lees meer