Hier is eindelijk de line-up van Dour!

De organisatoren van het Dour-festival hebben uiteindelijk de volledige line-up voor de editie van 2018 vrijgegeven. Naast de grote headliners, zoals The Chemical Brothers, Selah Sue, Nekfeu, Booba of Girls In Hawaii zijn er artiesten van alle genres, alle nationaliteiten en dus voor alle smaken!

Week na week losten de organisatoren van Dour nieuwe namen. Enkele headliners waren dus al bevestigd: The Chemical Brothers, Paul Kalkbrenner, Tyler The Creator, Girls in Hawaii, Bronson Action, Diplo, Jon Hopkins, Boys Noize. Beter nog: onze Belgische trots, Selah Sue, zal voor het derde jaar op het Waalse podium staan. Rappers Nekfeu en Booba zullen dan weer voor het eerst in Dour optreden.

Vandaag is op de Facebook-pagina van het festival de volledige line-up onthuld. Op het programma: meer dan 200 artiesten op 7 verschillende podia.

Soldout, Veence Hanao & Le Motel, Angèle, Ulysse...

Tussen de nieuwe namen van deze 30e editie valt vooral het Brusselse electroduo Soldout op. Zij zullen in de Labo één van hun allerlaatste concerten geven. Ook rapper Veence Hanao zal er zijn, vergezeld door producer Le Motel (bekend vanwege zijn samenwerking met Romeo Elvis).

Er zal voor elk wat wils zijn: electro van DC Salas, het zoete trio YellowStraps, de hiphop van Choolers Division ... En voor alle culturen: de Amerikaanse Kim Ann Foxman, de Zuid-Afrikaanse DJ Lag en de Syrische Rizan Said. Vergeet ook niet de komst van onze veelbelovende Belgen: de mooie Angèle en het Luikse trio Ulysse, die beide op donderdag optreden.

Net als bij de voorgaande edities duurt het meest eclectische festival van België vijf dagen: van woensdag 11 tot zondag 15 juli. Een combiticket met toegang tot de camping kost 160 euro. Voor 70 euro kan je al één dag naar Dour. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar via de website van het festival!

Hier kan je de hele line-up zien:

Lees meer