Benieuwd hoe je extra korting krijgt op al jouw online aankopen?

Korting, dat is wat we willen! Je kent het wel, dat moment waarop je de controle verliest en er opeens 20 items in je winkelkarretje zitten. Je hart is vol, maar je portefeuille is leeg. Wat heb je op dat moment écht nodig? Ah ja, een goeie korting natuurlijk! 

Met Spaarbot wordt korting scoren een piece of cake. Maar wat is dat nu precies? Spaarbot is een automatische bot op Facebook die alle kortingscodes en acties in een mum van tijd weet te vinden. Het enige dat je moet doen om je korting te bemachtigen, is hem een berichtje sturen. Ben je bijvoorbeeld op Bol. com aan het shoppen, maar past dat ene item net niet meer in je budget? Eén berichtje naar de Spaarbot en je spaart meteen weer wat centjes uit.

Wat is een Spaarbot in godsnaam?

Spaarbot herkent woorden uit je bericht en probeert je zo de juiste korting aan te bieden. Zolang de naam van de webshop duidelijk in je bericht staat, kun je in no-time korting scoren. Deze volledig gratis bot staat op ieder uur van de dag voor je klaar. En je krijgt er bovendien geen virussen van, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is. Alleen maar voordelen dus!

Dankzij Spaarbot kan je vanaf nu dus nóg meer shoppen voor nóg minder geld! Heb je een nieuw kleedje nodig? Spaarbot. Is je broer bijna jarig? Spaarbot. Moederdag komt eraan? Spaarbot. Gewoon zin om te shoppen? Guess what … Spaarbot. :-D

© Giphy

Voila, je hebt weer een nieuwe reden om eventjes op shopping spree te gaan. Want ja, je moet toch eens testen of die tool wel werkt hé? Bezoek snel even je favoriete winkel online en kijk of Spaarbot er toevallig geen kortingscodes voor kan vinden.

Spaar tijd én geld uit door gebruik te maken van deze gratis Spaarbot. Wat heb je te verliezen?

Lees meer