Onder andere Arrow, The Flash, Black Lightning, Crazy Ex-Girlfriend en Riverdale krijgen een nieuw seizoen op Netflix

De Amerikaanse zender The CW heeft het merendeel van zijn series vernieuwd voor een nieuw seizoen. De meeste van die series zijn in België op Netflix te zien, in sommige gevallen al de dag na uitzending in Amerika. Onder andere Arrow, The Flash, Black Lightning, Riverdale en Crazy Ex-Girlfriend krijgen een nieuw seizoen.

The CW is de zender die met name door zijn superheldenreeksen van DC fel is gegroeid. Netflix heeft de internationale streamingsrechten van series van The CW. De deal tussen Netflix en The CW gaat gewoon door zoals we dat gewend zijn: van het zevende seizoen van Arrow, het vijfde van The Flash, het derde seizoen van Riverdale en het tweede seizoen van Dynasty en Black Lightning zullen wekelijks op Netflix te zien zijn.

Laatste seizoen Crazy Ex-Girlfriend

Voor andere reeksen loopt het weer anders en zijn we hier nog niet helemaal bij. Dat komt omdat in België de uitzendrechten van pakweg Supergirl, Legends Of Tomorrow en Jane The Virgin ook weer elders liggen. Supergirl en Legends Of Tomorrow zijn vernieuwd voor een vierde seizoen en Jane The Virgin krijgt een vijfde.

Ook Crazy Ex-Girlfriend krijgt een nieuw seizoen, het vierde, maar daarvan is met zekerheid geweten dat het het laatste zal zijn. Dat maakte hoofdrolspeelster Rachel Bloom zelf bekend via Twitter.

De serie vertelt het verhaal van Rebecca Bunch, die naar de andere kant van de Verenigde Staten verhuist voor een oude liefde. De serie is uniek omdat het musicalsequenties in zijn verhaal over een hoofdpersonage met mentale problemen verwerkt.

Lees meer