Dit zijn de haartrends voor de zomerfestivals volgens Sephora

De Franse cosmeticaketen Sephora is de officiële partner van Coachella. Het bedrijf heeft dus meer zicht op de trends voor het komende festivalseizoen. Wat mag je precies verwachten? Denk: vlechtjes, glitter en veel kleur!

Opvallende kleuren, vlechtjes en tonnen glitter. Dat zijn de ingrediënten voor het perfecte kapsel deze festivalzomer volgens Sephora. Wij lijsten even voor je op hoe je dat precies krijgt!

Kleur, kleur, kleur

Felle kleuren, pasteltinten en washed out haar, het zijn allemaal haarkleuren die al een tijdje trending zijn. Ook deze zomer blijft een gekleurde haarbos goed scoren. Je kan gaan voor een felle, opvallende kleur zoals petroleumblauw of purper.

Heb je toch liever een haarkleur die iets minder in het oog springt? Kies dan voor een zachte perziktint of een coupe in het lavendelpaars. Je kan ook voor een ombre gaan.

Een felle kleur is leuk, maar je wordt het ook snel beu. Wil je liever niet te lang met een felgekleurde coupe rondlopen? Je kan een spuitbus kopen met je favoriete kleurtje of kiezen voor de tijdelijke kleurshampoo van Colorista van L'Oréal Paris. Deze is al te verkrijgen voor minder dan 10 euro.

© Washout haarkleuring van Colorista L'Oréal Paris

Vlechtjes overal

Vlechtjes zijn hot! Je kan er ook volop mee experimenteren. Je hoeft immers niet je hele haarbos te vlechten. Je kan ervoor kiezen om in je losse haar hier en daar een vlechtje te steken of om een kroontje te maken met je eigen haar.

Een vlecht doet snel denken aan Heidi Aus Tirol, maar je kan je kapsel heel gemakkelijk minder saai en braaf maken. Steek er bijvoorbeeld wat accessoires in zoals lampjes voor een disco-effect of bloemetjes voor de ultieme bohemian feel.

Tonnen glitter

Glitter werkt ook altijd! Niet alleen je uitgroei, maar gewoon heel je haarbos mag lekker shinen deze zomer!

Om helemaal in te zijn, kan je ook gewoon deze drie trends combineren!

Lees meer