'De Mol' nadert zijn einde, maar met deze playlist op Spotify kan je van de heerlijke muziek blijven genieten!

De finale van 'De Mol' op VIER komt er bijna aan en dus houdt de zoektocht iedereen steeds meer in de ban. Om ook thuis in de sfeer te blijven, kan je op Spotify terecht voor een uitgebreide playlist met de heerlijke soundtrack van de reeks. Goed voor een paar uur dramatische filmmuziek (en misschien een paar verborgen tips).

De Mol is terug boven de grond gekropen en beheerst tussen vrienden en op het werk veel gesprekken. Niet allen de saboteur is een veelbesproken onderwerp, maar ook de muziek uit de reeks.

Of het nu gewoon een échte fan bent of hoopt een extra tip te ontdekken ... wij hebben goed nieuws voor jou: VIER heeft een playlist van De Mol op Spotify staan.

Soundtrack (en tips?)

De soundtrack staat al enige tijd op Spotify maar wordt regelmatig geüpdatet en bevat dus vaak nieuwe pareltjes uit de reeks. Blijf het dus dus in de gaten houden, want De Mol zou De Mol niet zijn als er geen tips verborgen waren in de muziek.

Op het eerste zicht valt alvast op dat bijna alle nummers afkomstig zijn uit de soundtrack van verschillende films. Maar wie zich nog geroepen voelt om verder naar tips te speuren in de muziek van De Mol kan zich vanaf nu volledig uitleven op Spotify.

Beluister de volledige lijst hier:

En om helemaal in de sfeer te komen ... vertrek je toch gewoon zelf naar Mexico?

Lees meer