Ook onder de indruk van de muziek tijdens 'De Mol'? Hier vind je de playlist!

Het nieuwe seizoen van 'De Mol' is nog maar twee afleveringen ver, maar toch zijn er al veel positieve reacties op de muziek die tijdens de reeks gebruikt wordt. Daarom heeft VIER nu de volledige playlist van 'De Mol' online gezet. En die is goed voor een paar uur dramatische filmmuziek (en misschien een paar verborgen tips).

De Mol is terug boven de grond gekropen en beheerst de gesprekken aan de koffiemachine en op café. De kans is groot dat je het bij die gesprekken al een keertje over de muziek in het programma hebt gehad. En of het nu gewoon was om te zeggen dat je fan bent of omdat je er tips in zoekt, wij hebben goed nieuws voor jou: VIER heeft de playlist van De Mol vrijgegeven.

Soundtrack

Vanaf nu kan je de muziek uit De Mol beluisteren via Spotify. Voorlopig vind je in de lijst enkel de muziek uit de eerste afleveringen terug, maar de playlist zal ongetwijfeld aangevuld worden met de muziek uit de komende afleveringen.

En De Mol zou natuurlijk De Mol niet zijn als er geen tips zouden zitten in de muziek. Op het eerste zicht valt alvast op dat bijna alle nummers afkomstig zijn uit de soundtrack van verschillende films. Maar wie zich nog geroepen voelt om verder naar tips te speuren in de muziek van De Mol kan zich vanaf nu volledig uitleven op Spotify.

Beluister de volledige lijst hier:

Lees meer