Netflix lost een eerste teaser voor 'Nightflyers', gebaseerd op het verhaal van 'Game Of Thrones'-schrijver George R.R. Martin

George R.R. Martin mag dan wel wereldberoemd geworden zijn om 'Game Of Thrones', de schrijver had al heel wat verhalen, novelles en boeken geschreven voor die doorbraak. 'Nightflyers' bijvoorbeeld dateert al uit 1980 en dat verhaal is nu in een televisiereeks gegoten. Netflix loste zopas de eerste beelden.

Nightflyers speelt zich af in de verre toekomst. De dag voor de Aarde het gaat begeven, reist een groep academische buitenbeentjes de Melkweg af met het meest geavanceerde ruimteschip ooit: de Nightflyer. Hun missie: contact leggen met een buitenaards ras. De crew merkt echter op dat de artificial intelligence op het schip en de kapitein, die ze nooit zien, hen misschien wel de verdoemenis in aan het sturen is en dat hun eigenlijke bedreiging een onverwachte macht is, met een dorst naar bloed en angst.

Naast Game of Thrones en nu dus Nightflyers, is ook zijn anthology serie Wild Cards momenteel in productie, al heeft die serie nog geen thuis gevonden.

 

Lees meer