Bijna 2.000 vrouwen ondertekenen ludieke petitie tegen populaire game 'Fortnite'

Twee vrouwen zijn een petitie gestart tegen het spel ‘Fortnite’ omdat hun partner geen aandacht meer heeft voor hen. 'Fortnite' is één van de populairste games van het moment. De petitie, die eigenlijk als grap bedoeld was, is ondertussen al bijna 2.000 keer ondertekend.    

Wat begon als een grap is toch een groot succes geworden. Chloe en Jaden begonnen een petitie tegen het bekende spel Fortnite. De twee maakten twee maanden geleden de petitie tegen het spel omdat ze het allebei haatten.

Ondertussen zijn ze het spel zelf beginnen spelen en vinden ze het eigenlijk wel een leuk spel. Ze waren zelf vergeten dat de petitie nog online stond en zelfs al bijna 2.000 keer is ondertekend. Het doel van 2.500 handtekeningen is dus bijna bereikt.

Fortnite kan problemen veroorzaken in gezin

Ondanks dat het bedoeld was als grap en dat ze het spel nu zelf spelen, willen ze toch wijzen op het feit dat het spelen van de game problemen kan veroorzaken in een gezin. In hun bericht zeggen ze ook dat ze al te horen kregen van meerdere moeders, vrouwen en vriendinnen die geïrriteerd raken doordat hun partner hen negeert omdat die Fortnite aan het spelen is.

De game van het moment

In Fortnite worden 100 spelers gedropt op een eiland en wordt er gespeeld zoals Battle Royale. Het concept is simpel: iedereen tegen iedereen en wie als laatste overblijft wint.

De game is niet enkel op spelconsoles en computer te spelen, maar sinds kort is Fortnite Battle Royale ook beschikbaar voor iOS, het besturingssysteem van iPhones en iPads. Het spel is nu dus beschikbaar voor Microsoft Windows, MacOs, Playstation 4, Xbox en iOS-toestellen.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!

Lees meer