Zonnecrème met glitters? Oké, deze regenboogtrend kunnen wij echt nog volgen

Zonnecrème die strepen achterlaat, da's niet leuk, maar wat als je er extra fabulous kon uitzien omdat je ook tegelijk glitters op je lijf smeert? Je kende Unicorn Snot al als het merk van body glitter met de coolste naam, maar nu hebben ze een lijn zonneproducten in de pijplijn zitten.  

Unicorn Snot, dat schreven we al, heeft glitters in alle kleuren van de regenboog en voor je hele lijf: lippen, gezicht en lijf: het kan allemaal. Maar wat doe je in de zomer, als je je eigenlijk moet insmeren met zonnecrème? Gelukkig hebben ze dat dilemma bij Unicorn Snot opgelost: ze brengen ook zonnecrème uit.

Goud, roze of blauwe glitterzonnecrème

Tot mei zal je nog gewone zonnecrème moeten gebruiken, want dan pas komt de Unicorn Snot in de digitale rekken, maar naar het typische recept van Unicorn Snot komt ie in verschillende kleurtjes. Goud, roze of blauw: je kiest zelf maar.

Bij Unicorn Snot beloven ze ook meteen dat de zonnecrème aan jou kleeft en niet aan je badpak en dat geldt ook voor de glitter. Hij is ook waterproof en de glitter die gebruikt wordt, is het type dat in cosmetica zit: veilig voor je vel dus.

Enkel factor 30

Enig nadeel: Unicorn Snot komt alleen maar in factor dertig, da's perfect voor lentedagen, maar wie stevigere zon gaat opzoeken, neemt toch beter een hogere SPF. En helaas: glitters zijn héél slecht voor het milieu, want het zijn microplastics. Hou het dus voor een speciale gelegenheid, ga ermee op festival of op vakantie, maar door het jaar, smeer je beter gewone zonnebrandcrème.

Gewone zonnebrandcrème kan je hier vinden!

Lees meer