9 dingen die je meemaakt wanneer je online een lief zoekt

Online daten is het nieuwe zwart, iedereen doet het tegenwoordig. Want het is toch veel makkelijker om even te swipen dan om in ’t echt iemand aan te spreken? Achter je laptop of smartphone gaat alles precies veel vlotter. En je kan bovendien ook online daten terwijl je thuis ongewassen in je zetel ligt. What’s not to love? Deze 9 dingen herken je zeker als je online datet.

1. In het begin is alles wat onwennig …

Zou je dat wel doen, zo online daten? En hoe begin je daaraan? Het internet is groot en je bent er misschien zelfs wat bang van. Wat zullen je ouders daarvan zeggen? De eerste stap is altijd de moeilijkste. Just go for it!

2. … maar je online profiel opstarten, blijkt makkelijker dan je dacht

Die prachtige selfie die je vorige week donderdag trok, wordt je profielfoto. En goeie eigenschappen heb je toevallig ook in overvloed! Je vult je persoonlijkheidstest en eigen voorkeuren in bij Parship.be en klaar is Kees. Zo moeilijk was dat nu toch niet?

3. Die eerste match doet je hart wat sneller slaan …

Is dit ‘m? Jouw soulmate? Of is het een echte creep? Geen paniek, bij Parship.be worden je matches afgestemd op jouw persoonlijkheidstest. Jij en je match zullen het dus sowieso goed met elkaar kunnen vinden, maak je maar geen zorgen!

4. … en het gesprek komt al snel op gang

Het begint bij koetjes en kalfjes, maar voor je het weet, praat je over het ontstaan van de wereld en of de kip of het ei er nu eerst was. In no-time zijn jullie de beste vrienden.

5. De eerste date is een feit …

En wat heb je stress! Maar alles loopt uiteraard van een leien dakje. Je hebt de tijd van je leven en de avond lijkt veel te snel te gaan.

6. … en de tweede!

En de derde, en de vierde, en de vijfde … Love is in the air.

7. Je checkt je smartphone constant

Om zeker te zijn dat je geen enkel bericht gemist hebt. Volgens je vrienden check jij je inbox iets te veel, maar jij weet wel beter. Je mobiele data vliegt erdoor, maar dat kan jou echt niets schelen.

8. Een treinabonnement is een echte must in jouw portefeuille

Want jammer genoeg woont niet iedereen z’n soulmate op 5 minuten wandelen. Gelukkig is België ook niet zó groot. Voor de liefde heb je alles over, niet?

9. Je denkt nog vaak terug aan hoe het allemaal begon

Je vraagt je af waarom je nog niet veel eerder een profiel aangemaakt had. Want als jij en je lief je niet hadden ingeschreven op Parship.be, zou je hier nu helemaal niet zijn. Hoe zou het leven er dan uitgezien hebben? Heel wat grijzer, dat is zeker!

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Ga eens kijken op Parship.be en maak er gerust ook meteen een gratis profiel aan. Want wie weet is je soulmate op dit moment ook net een profiel aan het aanmaken. Komaan, wat heb je te verliezen?

Lees meer