Dit Temptation-koppel keert terug in 'Temptation Island VIPS'!

De koppels die meedoen met de nieuwe VIP-variant van 'Temptation Island' geraken stilaan bekend. Vandaag postte Videoland een sneak peek-video waaruit duidelijk af te leiden valt dat we het tweede koppel is dat zal deelnemen. En dat koppel is niemand minder dan ... Rosanna en Niels.

In de VIP-variant van het programma doen enkel BN'ers, bekende Nederlanders, mee. Vier bekende koppels uit Nederland zullen naar Mexico trekken en de verleiding aangaan. Het nieuwe seizoen zal vanaf 7 juni exclusief te zien zijn op Videoland, een YouTube-kanaal en wordt gepresenteerd door onder andere bekende YouTuber Kay Gorgels.

Tweede keer, goeie keer?

Hoewel de sneak peek-video geen gezichten van kandidaten toont, bestaat er geen twijfel over het tweede koppel. De tatoeages op de armen komen exact overeen met de tatoeages van Rosanna en ook Niels' gebruinde lijf is meteen te herkennen. Hun eerste deelname verliep niet vlekkeloos aangezien Niels zijn handen niet altijd kon thuishouden en Rosanna, mede daardoor, voor de charmes van spierbundel Alex viel. Benieuwd of ze de Temptation deze keer wel zullen kunnen weerstaan!

Bekijk de video hieronder!

 

Lees meer