Nieuw festival Neverland neemt het op tegen Tomorrowland

Onze noorderburen pakken uit met een nieuw festival, Neverland. Gedurende twee dagen, 14 en 15 juli kan je in Landgraaf terecht voor dit magische dancefestival. Een pak 'vette' namen, drie verschillende podia en een ervaring die, naar hun eigen zeggen, 'Beyond Your Imagination' gaat. 

Copy paste?

Neverland ... Nee, niet het Neverland waarin Peter Pan rondvliegt. Wel een Nederlands festival waarvan de naam ons sterk doet denken aan Tomorrowland. De Nederlanders willen met hun nieuw dancefestival duidelijk de concurrentie aangaan met hun Belgische buren. Ze zetten volledig in op het creëren van een magische sfeer in een land dat beyond your imagination gaat waardoor alles wel heel erg op ons eigen dancefestival in Boom begint te lijken. Wanneer je een kijkje neemt op de website van het festival is het plaatje compleet.

Toch het overwegen waard

Maar: hold your horses! Vooraleer je een vieze blik denkt te werpen op het initiatief van onze noorderburen, kijk je best even naar de line-up én de prijzen van de tickets. De headliner van dienst is namelijk niemand minder dan Steve Aoki, de bekende Amerikaanse, taart-gooiende, dj.

Last but not least, een dagticket scoor je - vergeleken met de gemiddelde prijs van onze Belgische festivals - voor slechts 54 euro. Wie dit jaar dus niet tot The People of Tomorrow hoort, kan zeker overwegen om naar Landgraaf af te zakken voor, volgens ons, dit volwaardig alternatief!

Lees meer