Kan je voor 199 euro op vakantie?

Natuurlijk kan dat! De zomer komt eraan en de hele vakantie thuisblijven is geen optie. Misschien heb je niet meteen een groot budget om aan een reis te spenderen. Daarom vind je hier 5 tips om met 199 euro een fantastische vakantie te beleven:

1. Neem de auto

© giphy.com

Plezier hoef je toch niet altijd ver te zoeken? Een vakantie dichter bij huis betekent ook dat je er met de auto heen kan. Want een tank vullen is goedkoper dan een vliegticket boeken! Heb je zelf geen auto of wil je wat meer luxe? Hier kun je een huurauto boeken.

2. Zoek avontuur in eigen land

De Vlaamse Ardennen, de kust, de Limburgse velden, … België heeft zoveel moois te bieden. Een kort (of misschien wat langer) ritje op de trein en je bent weer op een nieuwe plaats om te ontdekken.

3. Zoek een goedkope vlucht naar Málaga …

© giphy.com

Voor 199 euro? Ja hoor, voor minder zelfs! Check snel cheaptickets.be en scoor de goedkoopste vlucht. Want zeg nu zelf, Andalusië is toch net iets leuker dan België?

4. … of ga op citytrip naar Lissabon

© giphy.com

Geniet er van de heerlijke ‘pastéis de Belém’ of bezoek het prachtige Quinta de Regaleira in het nabijgelegen Sintra.

5. Ga je toch liever iets verder?

Dan zijn last minutes de oplossing voor jou. Ben je dus geen grote controlefreak en wil je gewoon op avontuur? Check dan zeker dagelijks welke vliegtickets je kunt vinden op cheaptickets.be. Misschien sla je wel een ticket naar India aan de haak?

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat had je niet verwacht hé? Dus ben jij op zoek naar een goedkope maar toch superleuke vakantie? Check dan zeker cheaptickets.be!

Lees meer