4 signalen dat jouw lief een blijver is

Je bent er vast van overtuigd dat jij voor eeuwig met je lief zult samenblijven. En dat is waarschijnlijk ook wel zo, zeker als je deze vier signalen herkent:

1. Hij/zij is de liefste die er is

© giphy.com

Je staat er vaak van versteld hoe lief jouw vriend(in) is. Elke slechte dag wordt op slag weer beter wanneer hij/zij je eens goed vastneemt. Verrassingen en lieve boodschappen zijn niet uitzonderlijk en iedereen rondom je is jaloers op je relatie.

2. De wittebroodsweken zijn nog lang niet voorbij …

© giphy.com

Jullie zijn al zo lang samen en toch voelt het nog alsof alles nog maar net begonnen is. Zij die zeggen dat de eerste weken de leukste zijn, hebben hun ware duidelijk nog niet gevonden.

3. … maar toch ken je elkaar door en door

© giphy.com

Van je grootste angst tot de ultieme reisbestemming, je lief kent je als geen ander. Je favoriete restaurant staat bovenaan de lijst met mogelijke plaatsen om op date te gaan en jouw vrienden gaan naar hem/haar voor cadeau-ideetjes. Soms denk je zelfs dat hij/zij je beter kent dan jij jezelf kent.

4. Ruzie? Wat is dat?

© giphy.com

Het is uiteraard onmogelijk om nooit ruzie te maken, maar toch zijn jullie daar bijzonder goed in. Misverstanden worden meteen rechtgezet en je kruipt nooit boos in bed. Je respecteert elkaars mening en gevoelens en zou nooit iets doen om de ander te kwetsen.

Heb jij jouw ware al gevonden? Nee? Ga dan naar Parship.be en maak er een account aan. Met behulp van de persoonlijkheidstest vinden wij in no-time jouw ideale man of vrouw.

Lees meer