10 jaar in coma? Let op met wat je vrienden je wijsmaken als je zat bent

Drinken en rijden is levensgevaarlijk en gewoon not done. Daarom wou een man zijn kameraad die regelmatig dronken achter het stuur kroop een lesje leren. Hij deed zijn zatte vriend geloven dat hij 10 jaar in coma heeft gelegen.  

In 2013 haalde Tom Mabe een grap uit om zijn vriend Ray die al vijfmaal dronken achter het stuur werd gepakt een lesje te leren. Ray was zo iemand die er geen probleem van maakte, dus wou Tom ingrijpen en hem tonen dat het zo niet meer verder kon.

Met dokters en medische apparatuur

Ray was na een drinksessie flauwgevallen dus heeft zijn maat hem in een valse ziekenhuiskamer geplaatst vol medische apparatuur. Eens Ray wakker werd, kwam een zogenaamde dokter binnen om hem te vertellen dat hij 10 jaar in coma lag. Zowel de dokter als verpleegster deden alsof het 2023 was.

Alles klopte ook. Op televisie kwamen zogezegd beelden van de toekomst met bekenden zoals Justin Bieber, Miley Cyrus en Hilary Clinton.

Op het einde zie je Tom die zijn doktervermomming afdoet en Ray vertelt dat hij gewoon om hem geeft en alles deed voor zijn eigen bestwil.

Bekijk hieronder het filmpje:

 

Lees meer