Deze dames kwamen met een gescheurde jeans in de zon en het gevolg is lachwekkend

Als je zin hebt in een leuke namiddag in de zon, wat draag je dan? Misschien een gescheurde jeans en een tof topje? Misschien niet zo een goed idee, want na dat ontspannende dagje zie je dat je een plekje bent vergeten in te smeren. 

Je beschermen tegen de zon is zeer belangrijk en daar heb je natuurlijk aan gedacht. Je schouders, armen en gezicht zijn dan ook goed bedekt met een laag zonnecrème. Je trekt je favoriete gescheurde jeans aan en gaat de deur uit voor een zonnige namiddag chillen.

Maar als je terugkomt, kom je een onprettige verrassing tegen. Vele mensen vergeten de blootgestelde plekken op de benen in te smeren. Gevolg? Verbrande strepen op je benen of zebrabenen. Een gescheurde jeans bedekt het meeste, maar de onbeschermde gaatjes kunnen ook verbranden. Een leuke modetrend, maar tricky!

Insmeren, ook je benen!

Je bent uiteraard niet alleen, want deze meiden overkwam het ook. Deze grappige posts bewijst maar weer eens dat je je goed moet insmeren, ook je benen! Als je niet goed weet hoe je je huid moet beschermen tegen de zon, bekijk dan onze tips.

Lees meer