Sense8 in Brussel: hier zijn alle trailers die je deze week moet gezien hebben

Van een film over Freddy Mercury tot het langverwachte slot van Sense8, en een film waarvoor een groot deel van de bezoekers op het filmfestival van Cannes de zaal hebben verlaten. Hier zijn vier nieuwe trailers die je deze week moet gezien hebben.

1. Bohemian Rhapsody

 

Queen is één van de meest legendarische rockgroepen aller tijden, en hoewel het allemaal stuk voor stuk geweldige muzikanten zijn, heeft frontman Freddie Mercury er toch veel mee te maken. Helaas is hij al sinds 1992 niet meer onder ons en hebben we zo misschien een pak fantastische nummers moeten missen. Dit jaar krijgen de zanger en de band een film over de succesjaren. Rami Malek, bekend van de succesvolle serie Mr. Robot, zal Mercury spelen.

Leuk weetje: de muziekproducers van de film zijn Brian May en Roger Taylor, de twee bandleden van Queen die tot op heden nog altijd samen met andere frontzangers op tournee gaan.

release: 24 oktober 2018

2. Sense8

 

In een wereld waarin series meedogenloos worden afgevoerd, is er gelukkig nog Netflix. Wanneer een Original sterft, gebeurt dat met een waardige plechtigheid. Zo moesten de fans van Sense8 niet vrezen dat hun serie zonder slot zou stoppen. Netflix heeft een film gemaakt om na twee seizoenen een punt achter het verhaal te zetten. Die finale zal ongeveer twee uur duren. Opnieuw zijn enkele Europese steden bezocht en zo zal je ook Brussel herkennen.

release: 8 juni 2018

3. Mission: Impossible - Fallout

 

We kregen deze week ook een nieuwe trailer van Mission: Impossible - Fallout, alweer de zesde film in de reeks met Tom Cruise in de hoofdrol. Een missie van het IMF loopt verkeerd af en de wereld moet de gevolgen daarvan dragen. De CIA begint aan de trouw en de motieven Ethan Hunt te twijfelen en dus moet hij in een race tegen de tijd afrekenen met moordenaars en voormalige bondgenoten.

Met Christopher Quarrie heeft de franchise voor het eerst ook een regisseur die twee MI-films voor zijn rekening neemt.

release: 27 juli 2018

4. The House That Jack Built

 

Op het filmfestival van Cannes is de nieuwe film van Lars von Trier gelanceerd. Opmerkelijk, want die was er al jaren niet meer welkom. En opnieuw heeft hij controverse veroorzaakt. Z'n film The House That Jack Built is zo gewelddadig dat zo'n honderd mensen uit de zaal gelopen zijn. Vooral de scène waarbij kinderen een kogel door het hoofd krijgen tijdens een gezinsuitstap, heeft mensen opgeschrikt. We moeten wel nog even geduld hebben voor we zelf kunnen oordelen.

release: 29 november 2018

Lees meer