Alex Agnew volgend jaar opnieuw in het Sportpaleis

Vlaanderens grootste komiek stapt weer op de planken van het Sportpaleis: Alex Agnew is terug. De comedian vulde al negen keer de grootste zaal van Vlaanderen, op dertig mei is het tijd voor de tiende keer met z'n nieuwe show: 'Be Careful What You Wish For'. 

Vraag naar de bekendste comedians in Vlaanderen en Alex Agnew staat waarschijnlijk nog altijd op een onbetwiste eerste plaats. Na Unfinished Business in 2016 komt er nieuw materiaal en dat presenteert ie op 30 mei 2019 in het Sportpaleis in Be Careful What You Wish For.

Tien keer Sportpaleis én Graspop

Tussendoor heeft Agnew niet stilgezeten: hij presenteerde voor het laatst De Zwaarste Lijst op Studio Brussel, startte een nieuwe podcast op (Welcome To The AA) en is nog steeds frontman bij Diablo Blvd. Maar de lokroep van het podium is duidelijk te groot.

Een tiende keer het Sportpaleis dus: opvullen zou geen probleem moeten zijn. Dat deed Agnew dus al negen keer eerder, vijf keer met Larger Than Life, vier keer met Unfinished Business. Momenteel is er één show aangekondigd, “Omdat mijn ego negen Sportpaleizen niet aankon. Omdat zalen vullen en mensen laten lachen nu eenmaal in mijn DNA zit", zegt Agnew. "Omdat een lange comedysabbat geen optie meer is. En omdat het opnieuw tijd is om ‘het woord’ te verkondigen.”

Zwerkbal

En dat woord, dat zijn al flink wat onderwerpen geworden. Uit de affiche, waar Agnew half als man, half als vrouw opstaat, kan je al afleiden dat het genderdebat op de agenda staat, net zoals Bo Van Spilbeeck, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme en ... zwerkbal.

Drukke tijden voor Agnew dus, eerst nog even op het hoofdpodium van Graspop passeren en daarna is het in een rechte lijn naar het Sportpaleis, helemaal solo. Tickets zijn hier verkrijgbaar vanaf 1 juni. Ons advies? Er snel bijzijn.

Wil je al voorbereiden op Be Careful What You Wish For? Dat kan hier!

Lees meer